Forum Herroes
Gość
jestem dyplomatą sojuszu G.D.I oraz aG.D.I
mam bardzo ważną sprawę to waszego szefa, od niej zależy wasza i nasza dalsza kariera w Ogame
mój nick w grze to RizzeL
proszę waszego szefa o jak najszybszy kontakt
pozdrawiam
Gość
Racja... my w sojuszu o wszystkim decydujemy wspólnie więc najlepiej będzie jak napiszesz tutaj o co chodzi ale jeśli koniecznie chcesz skontaktować się z założycielem to jest nim Herring, napisz mu pma w grze.
Gość
tak więc... chodzi o to iż sojusz G.D.I doszedł do wniosku że przydałaby sie fuzja.
Moim zadaniem jest dowiedzieć się czy wasz sojusz jest zainteresowany fuzją z nami.
coś o G.D.I
- mamy trzynastu bardzo aktywnych graczy
- znajdujemy sie na 56 miejscu a akademia na 128 miejscu
- jesteśmy zgrani i zawsze sobie pomagamy
- główny sojusz ma stały kontakt z akademią i starają sie stale im pomagać
chciałbym wiedzieć czy jesteście zainteresowani fuzją tak wiec proszę o odpowiedź
pozdrawiam RizzeL
Dla mnie w sojuszu najwazniejsza jest atmosfera a co do fuzji to skoro u G.D.I jest prog punktowy 100K to co z naszymi graczami ktozy jeszcze go nieprzekroczyli ? Mysle ze fuzja sama w sobie to moze byc nienajgorszy pomysl ale ktos powinien obgadac szczegoly. Albo moze w ten sposob bo u nas kazdy decyduje wiec mysle ze powinnismy to obgadac wszyscy jakies warunki obgadac pozniej przedstawic je G.D.I i zobaczyc co z tego bedzie ;p
Gość
właśnie wystąpił ten problem jakiego się najbardziej obawialiśmy że będziecie chcieli pozostać w swoim sojuszu
to znaczy nasze warunki byłyby takie iż:
- Wy do nas [ chodzi tu o ponad dwuletnią tradycję ]
- nasze forum [ ponieważ jest wspaniale rozwinięte ] jeżeli chcecie zobaczyć proszę tutaj link www.bbslask.fora.pl jest także na stronie sojuszu
- jeżeli chodzi o władzę w sojuszu to musiałbym jeszcze porozmawiać na ten temat z szefem [wasz szef napewno dostałby prawa zarządu] ale co i jak trzeba by było pogadać jeszcze
proszę abyście porozmawiali na ten temat między sobą i najlepiej jutro dali mi odpowiedź albo na PM w grze albo tutaj
pozdrawiam RizzeL
Gość
tak więc oki szkoda że nic z tego nie wyjdzie
życzę miłej gry
pozdrawiam
Gość
szkoda? Moze dla was... stary mamy fajny sojusz i musielibyśmy byc frajerami żeby pójść na coś takiego... to oznaczałoby tak naprawdę rozwalenie Herroes... równie dobrze moglibyśmy do was przejsc bez zadnej fuzji z ten sojusz zlikwidowac:) Nie dzięki... głupia była ta propozycja po prostu:)
pzdr.
heh moze nie glupia G.B ale z mala szansa na powodzenie
mimo wszystko dzieki za zainteresowanie i zycze abyscie znalezli jakis sojusz co da sie wchlonac...
o! mam propozycje zaoferujcie to darkness'om ..powinni sie zgodzic.
ps.a ja tu sie szefem nie czuje. teraz jestem slabo aktywny bo wciagnela mnie gierka Ikariam.(polecam-20k graczy online!) u nas do powiedzenia maja najwiecej ci co sa aktywni